joi, 15 noiembrie 2012

Cand pierzi?

Niciodată nu pierzi când iubeşti. 
Pierzi mereu când nu arăţi lucrul acesta.

 Barbara de Angelis

25 de comentarii:

  1. superb citat!
    Emil Cioran a spus "A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca!"

    te pup. Noapte buna, draga mea draga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai mult decat adevarat...
      nu stiu de ce lucrurile trebuie sa stea asa dar...chiar asa se intampla...

      somn usor iti doresc si eu draga mea draga >:D<

      Ștergere
  2. Sunt de acord + am citit despre un studiu recent care chiar a aratat ca barbatii se simt mai bine si mai fericiti daca femeile le spun mai des in cuvinte directe ca ii iubesc, (in timp ce alt studiu a aratat ca femeile se simt mai fericite daca spun barbatilor ca se simt triste.)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la asta nu ma asteptam,ca femeile sa se simta fericite daca spun barbatilor ca se simt triste :))

      Ștergere
    2. E un rezultat de ultima ora, insa acum imi dau seama ca l-am inteles oarecum gresit, pt ca femeile nu sunt mai fericite daca le spun concret barbatilor in cuvinte ca sunt triste, ci daca ei ghicesc ca ele sunt triste, fara ca ele sa zica nimica, plus, mai rau, sunt fericite si daca il simt pe barbat ca e nefericit sau suparat ! Asta e probabil pt ca femeile pretuiesc atat empatia intr-o relatie, (adica sa le stie si sa le inteleaga ele pe toate + desigur sa aiba si dreptate), cat si intuitia masculina, abilitatea de a sti ce se intampla cu ele, fie ca sunt vesele, fie ca sunt triste, pt ca au astfel impresia ca barbatul e mai atasat in acea relatie daca are aceasta abilitate de a ghici cum se simt ele, (desi dupa parerea mea e o impresie total gresita, dar daca asa cred ele nu ai ce sa le faci). Barbatii doar vor sa stie ca femeile sunt fericita si gata, ca daca le simt sau le intuiesc triste nu mai sunt fericiti.
      http://www.sciencedaily.com/releases/2012/03/120305132240.htm

      Ștergere
    3. cred ca fiecare dintre noi,barbat sau femeie,ne simtim bine atunci cand partenerul nostru intuieste starea in care ne afleam si actioneaza in consecinta...pentru oricine asta inseamna siguranta ca ai langa tine persoana potrivita...
      desigur,nimeni nu poate intui in totalitate starile celuilalt,ar fi de-a dreptul bizar,dar daca lucrul asta se intampla in momentele importante,conteaza enorm de mult...

      Ștergere
    4. Eu totusi parca as prefera, chiar si intr-o relatie cat de cat serioasa, sa mi se spuna concret in cuvinte cum se simte partenerul, nu sa trebuiasca sa intuiesc eu, mai ales daca as veni obosit de la serviciu, sau si in week-end cand incerc sa ma relaxez. Cred ca as innebuni de nervi sa am un partener care se comporta in mod eluziv sau ambiguu sau contradictoriu-neasteptat si ar mai avea si pretentia sa-i ghicesc eu toanele momentane...ca, zau, prea ar semana a manager corporatist. Dar mie mi-a spus mai de mult un fost sef de-al meu cu mare experienta (pe care l-am respectat ff mult cat mi-a fost sef) ca TREBUIE neaparat sa invat sa tolerez mai bine atat ambiguitatea cat si oamenii care mi se par ca sunt ignoranti, pt ca altfel nu am sa ma maturizez in mod optim in viitor...zau daca nu a avut mare dreptate, ca inca am probleme cu chestiile astea, mai ales cu ambiguitatea, ca cu ignoranta m-am obisnuit ff simplu dandu-mi seama, (si cu ajutorul wikipediei), cat de ignorant sunt si eu in realitate.

      Ștergere
  3. pfui...s-ar zice ca pierzi atunci cand nu castigi. da' nu se poate nici una, nici alta daca nu joci :)

    RăspundețiȘtergere
  4. in sfarsit cineva ce gandeste exact ca mine :)
    pai de asta tot trambitez eu despre iubire...sa vada tot orbu' :P
    pop!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte adevărat gând! E prea scurtă viaţa, ca să irosim clipele în care putem arăta persoanei dragi iubirea!

    O zi frumoasă, Pandhora! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si cu toate astea ni se intampla...
      uneori pierderile nu mai pot fi recuperate...
      o zi faina iti doresc la randul meu Alex!:)

      Ștergere
  6. Exact asta spuneam eu in acel articol despre prima iubire, Pandhora...
    O seara bun asa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iata inca o confirmare a faptului ca adevarurile ne sunt mereu la indemana :)
      o seara buna iti doresc la randul meu Elly!

      Ștergere
  7. Minunat! Si adevarat! Degeaba iubesti, daca nu stii sau nu vrei sa o arati. Eu nu am putut niciodata sa imi ascund iubirea... :))

    RăspundețiȘtergere