joi, 26 iunie 2014

10 lucruri pe care orice bărbat trebuie să le știe până la 21 de ani


Viața de adult nu este tocmai ușoară, așa că ar fi bine ca la vârsta "majoratului psihic" să fii pregătit deja, pentru a nu greși față de alții și nici față de tine.
Autoarea și bloggerița Kelly Williams a realizat, pentru cei de laesquire.com, un ghid pentru bărbații de până în 21 de ani.

Citește cu atenție cele 10 reguli, îți vor fi de folos!

1. Învață să faci nod la cravată.

Sau, și mai bine, învață să înnozi un papion. Astfel, vei arăta întotdeauna impecabil și distins. "Nici măcar nu este nevoie să memorezi cum", spune Williams, vei găsi tutoriale pe internet, care îți vor fi de folos.

2. Folosește cantitatea potrivită de parfum.

Un sfat genial: fă duș, șterge-te cu prosopul, aplică parfumul și îmbracă-te. Astfel, colonia va ajunge pe pielea ta și nu pe haine, fiind nevoie de apropiere fizică pentru ca o altă persoană să îți simtă parfumul.

3. Aprinde un foc.

Sau, măcar, focul pentru un grătar. "Știu o grămadă de băieți care nu știu să gătească, însă, chiar dacă ai doar 21 de ani, poți prepara ceva la grătar. Ia-ți niște pui, marinează-l și bea o bere până se frige. Lasă lucrurile să se întâmple", spune autoarea.

4. Ai grijă cum trebuie de o femeie mahmură.

Williams îți spune ce trebuie să faci: "Să ai întodeauna la îndemână apă de cocos, să îi comanzi ceva delicios de mâncare și apoi să vă uitați la o comedie romantică, de preferat cu Hugh Grant".

5. Să inviți o femeie la o întâlnire

"Eu consider că este extrem de atrăgător gestul de a fi invitată la o întâlnire romantică. Bărbații ar trebui să aibă atât intenția, cât și planul.", a declarat Williams. Nu e nevoie nici să cheltui mulți bani, poți alege oricând o plimbare în parc.

6. Bucură-te de compania persoanelor în vârstă.

Pentru sfaturile bune de viață pe care le oferă, dar și ca să te distrezi. Îți vor da cele mai bune sfaturi vestimentare și, mai ales, îți vor da un exemplu de curaj și bărbăție, să nu uităm că mulți dintre ei au luptat în cel de-al doilea Război Mondial.

7. Cu cât petreci mai mult timp lăudându-te, cu atât părerea celorlalți despre tine va fi mai proastă.

Data viitoare când te surprinzi vorbind laudativ despre tine, oprește-te și ia-ți un minut de gândire pentru a schimba subiectul. Bărbații discreți stârnesc mult mai ușor curiozitatea sexului opus și nu numai.

8. Învață să calci.

Da, este foarte bine să ai un fier și o masă de călcat. William spune că un amic al său își călca absolut orice articol vestimentar și astfel arăta impecabil ori de câte ori ieșea pe ușă. În general, cutele de pe haine nu doar că sunt inestetice, dar nici nu insuflă prea multă încredere celorlați, care nu te vor considera un bărbat capabil.

9. Citește cartea tehnică a mașinii tale.

Nu, nu este nevoie să ajungi precum John Travolta în "Greased Lightnin", însă lucrurile mici precum schimbatul unui bec la un far îți pot salva atât timp, cât și bani. Vei rămâne surprins când vei constata cât de multe poți face fără să apelezi la un mecanic.

10. Fă cadouri interesante.

Fii atent în jur, mai ales la femei. Acestea oferă, de multe ori, indicii subtile, că și-ar dori un anume cadou. Ține minte ce i-a plăcut, mergi și cumpără obiectul cu pricina, așteaptă trei luni și dăruiește-i-l. Va fi a ta pentru totdeauna.

sursa:www.ro.celebrity.yahoo.com


Sper ca v-ati amuzat, eu una, da :))

14 comentarii:

  1. :))Maine urmeaza sa i le citesc si lui Teddy.
    O sa ne distram impreuna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oho! :))))
    Banuiesc ca doamna aceasta sfatoasa castiga bani, nu gluma! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. :)
    Ar fi ideal ca domnii sa invete aceste lucrusoare pana la 21! Ar fi si posibil daca noi nu am fi atat de indulgente, zic!

    RăspundețiȘtergere
  4. da dupa 21 sunt ceva sfaturi, sau deja sunt incurabil :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cautam cautam, cum sa las eu Ursu meu preferat la greu? :D
      si care ar fi limita superioara de varsta in care te inadrezi? :P

      Ștergere
  5. pînă la + ∞ ,e nevoie sa determin si monotonia functiei sau sunt destule valorile arbitrare :D?

    RăspundețiȘtergere
  6. noroc ca am infinita imaginatie :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Nr 7 chiar mi-a dat de gandit ! Zau, destept a fost sud-americanul ala care m-a intrebat mai de mult o data, uitandu-se oarecum cu oarecare compasiune la mine, daca am avut role-modeluri gay bune in Romania,si pe urma m-a indemnat sa ma laud mai mult ! Zau, am simtit eu si atuncea ca stia despre ce vorbeste, insa nu l-am inteles pe deplin decat acuma, ca voia sa ma invete cum sa evit cat mai usor curiozitatea sexului opus ! Si cat m-am chinuit atatia ani incercand sa fiu cat mai discret, de fapt sperand ca prin asta sa NU atrag atentia prea mare a sexului opus, si tocmai cu efectul opus celui ideal dorit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. veezi? ghinion, daca stiai de decalogul asta mai din timp scapai de multe neplaceri :))

      Ștergere
  8. ooooo, ce postare superba! Daca barbatii ar invata macar aceste 10 lucruri, LUMEA ar fi mult mai frumoasa! Niciunul din acesti barbati ce cunosc cele 10 reguli, nu va fi sa ramana singur in viata! Orice femeie sensibila, delicata si romantica isi doreste sa traiasca alaturi de un astfel de Gentleman!
    pup draga mea draga. Un weekend de vis iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe mine sincer aceste 10 lucruri m-au amuzat, punctele 2 si 3 de exemplu mi se par aproape hilare avand in vedere ca nu ar trebui sa ai nevoie de un "un sfat genial: fă duș, șterge-te cu prosopul, aplică parfumul și îmbracă-te" :))
      dar sunt de acord, orice femeie sensibila delicata si romantica isi doreste alaturi un barbat cat mai aproape de sensibilitatea si delicatetea ei asta neinsemnand ca el trebuie sa fie delicat si sensibil, el trebuie doar sa aiba capacitatea de a intelge si mai aels, de a aprecia aceste calitati...
      in ziua de azi oricum ne indreptam sper o usoara masculinizare a femeii si o tenta de efeminare a barbatului...
      personal, metrosexualii in exces nu imi inspira masculinitate....
      te pupacesc draga mea draga, sunt curioasa ce parere ar avea Helmut de acest decalog :))

      Ștergere