joi, 19 iunie 2014

Cel mai sexy polițist din Brazilia


Cel mai sexy polițist din Brazilia cucerește întreaga lume
Guilheme Leăo, un polițist în vârstă de 22 de ani, a provocat furori în Brazilia și în lumea întreagă cu fotografiile sale postate pe rețelele de socializare. El lucrează la metroul din Sao Paulo și este unul dintre agenții de securitate cei mai arătoși din lume, informează online publicația Qué.es?, citată de Agerpres.
Înfățișarea lui Guilheme Leăo nu a trecut neobservată. Cupa Mondială din Brazilia și rețelele de socializare au făcut din acest tânăr de 1.90 m înălțime și cu un fizic perfect cel mai urmărit polițist online.Tânărul a știut să profite de acest moment subit de glorie, care i-a deschis porțile pentru o carieră în lumea modelingului.
El își folosește acum contul de Instagram pentru a posta poze la bustul gol și a-și etala atributele fizice. Lucru pentru care îi mulțumesc femeile din întreaga lume, notează publicația amintită de Agerpres. 
 
sursa: http://www.eva.ro

16 comentarii:

  1. Nu zic ca nu arata bine, dar totusi ....cel mai sexy politist?! Se prea poate .... Oricum stirea mi se pare de toata cacaua :))))

    La sfarsit nu stiam daca sa rad sau sa-mi fac cruce. Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu zic sa razi,asta era si ideea:)
      mie mi se pare fun cat de in serios se ia baiatul frumos :D
      pe de alta parte pentru el a fost o sansa, cred ca o astfel de viata este diferita de cea de politist la metrou, in fond fiecare lupta cu armele din dotare :)

      Ștergere
  2. femeile astea sunt nelinistite rau de-au ajuns sa-i multumeasca domnului pentru ca se lasa pipait cu ochii. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca baiatul atrage ca un magnet e greu sa nu te transformi in pilitura de fier :))

      Ștergere
  3. Ca sa vezi! Multi spuneau ca doar frumusetile feminine din Brazilia vor profita la maxim de Campionatul mondial de fotbal, dar uite ca nu-i asa. Au si... "frumosii" de castigat. :-)
    O seara buna, draga Pandhora!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se pare ca da, asta ca sa nu se dezichilibreze balanta :))
      o seara faina si tie draga Alex!

      Ștergere
  4. Judecand dupa prima poza, as zice ca poate ar merita sa joace rolul lui Iisus Christos intr-o noua viziune cinematografica (regizorala), dar dupa un scenariu scris de cineva competent si inspirat din Evanghelia dupa Maria...Magdalena.
    Sunt sigur ca ar avea Oscarul asigurat.
    Apreciez diversitatea si paleta larga de idei continute de postarile Pandhorei.O rog sa se mai aplece si asupra celei de-a saptra arte.
    Cu bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria Magdalena, doar tu puteai sa ai asa idei :))
      multumesc de apreciere, cat despre cea de a 7-a arta...va fi aici si de acum incolo :)

      Ștergere
  5. e dragut nu am ce zice!
    dar 22? offff! e mic, ma mama :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Uuu... Poate ca pe fotografiile publicate scrie si ce e sexy... :) Daca-si rade barba nu mai ramane nimic din el... si... din punctul meu de vedere, evident, e cam prea... spân... de aceea si-o fi lasat barba, sa compenseze. Sa fie sanatos si sa aiba succes!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. este un baiat frumos dar de o masculinitate discreta, eu prefer ceva un pic mai dur, mai agresiv in sensul ca te copleseste, nu cu muschii, cu atitudinea...
      pup si eu, Diana!

      Ștergere
  7. Pt numai 22 de ani, mie mi se pare ca arata cam uzat...se adevereste inca o data ce stressanta e munca de politist, mai ales urban...modelul de mai sus pare cu adevarat
    deprivat de somn. Eu, privindu-l, am resimtit chiar un impuls didactic ocrotitor sa-i spun sa manance o cina usoara si sa se duca sa se culce, ca si munca de model e stressanta, si nu e bine nici pt modele nici pt politisti sa fie deprivati de somn, efectiv uzeaza colagenul acela sustinator de tesuturi, si nu numai la fata, dar si in cartilaje, uite, de ex persoana de mai sus, daca nu are grija de pe acum de igirna somnului, si daca nu incepe sa manance mai sanatos, in mai putin de 10 ani, posibil chiar 6, va trebui sa se recalifice, efectiv nu va mai fi bun nici de model nici de politist. Dar ce model sau chiar ce politist a stat sa ma asculte vreodata pe mine ?...de fapt da, a fost unul o data, zau, era asa de frant de oboseala incat efectiv se vedea de la o posta ca nu mai avea puterea fizica sa se ridice si sa plece unde o vedea cu ochii, numai sa scape mai repede de discursul meu informativ-didactic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. parca te si vad perorand calm si niagaric despre sanatate si necesitatea starii de odihna pentru a avea un organism sanatos :))
      esti tonic draga Rudolph, zau :))

      Ștergere