joi, 6 noiembrie 2014

"Vreau să-mi găsesc un soţ cu mulţi bani. Ce sfaturi îmi daţi?"


Răspunsul ABSOLUT GENIAL primit de la un bancher a făcut înconjurul lumii :)

"Vreau să-mi găsesc un soţ cu mulţi bani. Ce sfaturi îmi daţi?" Răspunsul ABSOLUT GENIAL primit de la un bancher a făcut înconjurul lumii

O tânără a apelat la un forum de dating pentru a le cere bărbaţilor un sfat legat de cum îşi poate găsi un soţ cu mulţi bani.
Înante de a le cere sfatul, tânăra şi-a prezentat calităţile şi şi-a stabilit standardele financiare pe care le caută la partenerul ideal. Aceasta a vrut să afle locurile unde merg oamenii bogaţi şi modul prin care ar putea să le atragă atenţia.
"Am aproape 25 de ani, sunt foarte frumoasă, stilată şi am gusturi alese. Vreau să mă căsătoresc cu un bărbat care câştigă cel puţin 500.000 de dolari pe an. Aţi putea crede că sunt lacomă, dar cu un venit de un milion de dolari anual te încadreazi doar în clasa de mijloc în New York. Cel mai bogat bărbat cu care am avut o relaţie câştiga doar 250.000 de dolari pe an. Nu cred ca cer mult. Cunosc o femeie cu care fac yoga, care este căsătorită cu un bancher bogat şi trăieşte în Tribeca, însă nu este la fel de frumoasă ca mine şi nici nu este un mare geniu. Deci ce face ea aşa special? Este cineva pe acest forum care câştigă peste 500.000 de dolari? Sunteţi cu toţii însuraţi? Voiam să vă pun o întrebare: ce ar trebui să fac să mă căsătoresc cu un bărbat atât de bogat? De altfel, mai am câteva întrebări: În ce locuri ies în oraş bărbaţii cu mulţi bani? Ce grupă de vârstă ar trebui să mă intereseze? De ce majoritatea nevestelor de bogaţi nu arată foarte bine? Am cunoscut câteva fete care nici nu arătau bine, nici nu erau interesante şi m-am întrebat cum au reuşit să pună mâna pe un bărbat cu bani. Cum decide un bărbat cu cine să se însoare?", scrie aceasta pe forumul snopes.com.
Fata a primit un răspuns chiar din partea directorului general al bancii J.P Morgan, însă, cel mai probabil, nu era ceea ce s-ar fi aşteptat să auda:

"Dragă domnişoară drăguţă,

Ţi-am citit postarea cu mare interes şi o să-ţi răspund ca un investitor profesionist care câştigă peste 500.000 de dolari anual.
Din punctul de vedere al unui om de afaceri, ar fi o decizie proastă să te iau de nevastă. Răspunsul e foarte simplu: tu oferi frumuseţe în schimbul banilor. Cu toate acestea, există aici o mare problemă. Frumuseţea ta e trecătoare, dar banii mei nu. Probabilitatea ca venitul meu să crească în timp este chiar foarte mare, însă tu nu te vei face mai frumoasă pe măsură ce trec anii. Economic vorbind, eu sunt un bun care se apreciază, tu unul care se depreciază, iar dacă frumuseţea este singurul tău atu, atunci valoarea ta peste zece ani va fi aproape zero.
Oricine câştigă atât de mulţi bani nu e prost. Poate o să avem o relaţie cu tine, dar nu ne-am însura niciodată cu o fată ca tine. Te sfătuiesc să renunţi la căutare sau, mai bine, să găseşti o cale prin care să câştigi tu însăţi atât de mulţi bani. Aşa nu ai mai fi nevoită să găseşti un fraier cu bani. Sper că ţi-am fost de ajutor".


sursa:www.jurnalul.ro 

Un raspuns bine "cantarit", nu credeti? :D 

20 de comentarii:

  1. Eterna poveste .....soțul cu mulți bani! :)
    Sau goana după aur! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. doar ca nu toti "alergatorii" sunt si castigatori, din fericire :))

      Ștergere
  2. Na ja... Raspunsul lui a fost asa... ca un dus rece pentru tanara in cautare de barbat bogat, si recunosc cel mai bun sfat! Daca duduia nici acum nu s-a trezit la realitate, atunci la anul s-ar putea sa fie prea tarziu (pentru ca deja avea 25 de ani si orientarea spre o meserie in care sa faci cariera nu se incepe la 26!)
    Tipul insa a fost brutal, spunandu-i ca nu s-ar insura niciodata cu una ca ea! Daca o casatorie se bazeaza pe iubire... atunci orice este posibil! Pentru ca a te indragosti nu se poate realiza nici dupa sfaturi si nici la comanda! A te indragosti este cel mai haotic sentiment care apare in viata omului, poate singurul sentiment impotriva caruia nu avem cum lupta :-) Poate aparea la varste diferite, poate aparea la oameni seriosi si casatoriti, poate aparea brusc netinand seama de categoriile sociale.
    Putem suferi si ascunde sentimentul, dar de ferit, nimeni nu se poate feri, se poate intampla oricui, oricand, oriunde... Doar incepand din acest punct intervin alte ganduri si calcule. Pe masura ce inaintam in varsta, invatam cum sa procedam in astfel de situatii, fara sa ranim sentimentele celor in viata carora suntem implicati. De obicei a fi indragostit nu dureaza, a iubi este un sentiment de durata, dar aceasta se poate dovedi doar in timp si presupune in plus seriozitate, responsabilitate si inca altele.
    Revenind la raspunsul sarcastic al bogatasului, mi se pare brutal sa-i spui cuiva ca "frumusetea ta e trecatoare" si ca "in timp va fi egala cu 0" Pai ce inseamna frumusete?! Frumusetea cuiva exista in ochii privitorului!
    Ce a vrut individul sa spuna de fapt?! Ca el isi doreste sa aiba permanent ca nevasta o femeie bogata, inteligenta si mereu 25 de ani?! Timpul trece peste oricine, la fel! O femeie poate fi mai frumoasa la 45 de ani decat a fost la 25, datorita valorilor interioare si a felului de a fi. O femeie poate sa fie frumoasa si la 60 de ani! Iar un barbat bogat, o fi el destept si capabil sa-si sporeasca averea, dar asta nu inseamna neaparat ca are caracter sau detine o educatie buna! Si uratenia sufleteasca il va face in timp hidos! Si va fi singur, pentru ca e invatat sa-si cumpere orice are nevoie... dar iubirea nu se poate cumpara!
    Interesanta tema de discutie ne-ai dat astazi ;)) Scriu de pe telefonul mobil si casuta in care vad textul, cuprinde doar 3 randuri... e greu sa verific daca am exprimat corect ceea ce sm vrut sa spun ;)) dar stiu ca tu imi scuzi chiar si micile inversari de litere.
    Te pup draga mea draga. Sa ai o zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. comentariul tau este o completare detaliata a ceea exprima articolul si ai reusit sa faci asta in ambele sensuri, atingandu-l si pe "el" si pe "ea"...
      citind articolul care oricum m-a amuzat asa usor amarui am constata si eu ca nu era vorba sub nicio forma de dragoste...
      femeile la care se raporta ea, mai urate si mai putin deosebite (in viziunea ei) poate ca aveau ca "ingredient" al legaturilor lor chiar acest sentiment...
      raspunsul lui l-am perceput ca o replica care cuprinde "ingredientele" mentionate de ea :)
      oricum, din nefericire nu putin sunt cei si cele care isi construiesc viata pe valori strict materiale...fiecare cu alegerile lui si cu consecintele lor...
      timpul da oricum lectii la care nu ne asteptam :)
      te pupacesc draga mea draga, multumesc ca ai avut rabdare sa scrii :)
      tu stii ce inseamna viata si mai ales, ce conteaza cu adevarat in viata, le doresc asta si fetelor de genul celei cu astfel de dorinte :D

      Ștergere
  3. Am citit-o,dar mai stiam o gluma cu un geniu,nu mai stiu precis cine,era un englez urat si o tanara frumoasa.La o receptie se intalnesc si ea ii zice:vai,as vrea sa fac un copil cu dumneata;sa iasa frumos ca mine si destept ca tine.El raspunde:"si daca e invers?"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))
      eu citisem aceasta anecdota ca apartinand lui Albert Einstein...oricum ideea e si haioasa si posibila :))

      Ștergere
  4. Da, femeia a fost sincera, merita apreciata. Raspunsul este genial, oare ce o mai fi scris tanara dupa aceea?

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspuns de bancher... Și nu oricare ! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. aha! oricine castiga acesti bani nu e prost, zice domnul. iar la final se introduce in cat fraierilor cu bani....:)
    nu m-a dat pe spate raspunsul lui. de fapt nu m-a miscat deloc.....
    cat de arogant trebuie sa fii sa ii spui unei doamne ca frumusetea ei sta in varsta?
    barbatii astia bogati au o impresie mult prea buna despre ei....:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie mi-a placut raspunsul lui pentru ca a fost in ton cu cererea ei.
      daca ea se vrea un accesoriu, el a tratat-o ca pe o marfa care foarte rar se intampla sa nu fie perisabila :))

      Ștergere
  7. Fraier cu bani...
    O fi sinonim cu ciobanul care-si plimba oile? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca domnisoara o primit raspunsul pe care il cauta cu lumanarea. Asta e comedia vietii ...

    RăspundețiȘtergere