luni, 16 martie 2015

7 tipuri de genti obligatorii pentru o femeie


geanta pentru carti

 Colecţionarea genţilor este un lucru de care sigur eşti interesată. Există anumite tipuri de geantă pe care orice femeie ar trebui să le aibă. Unele genţi sunt esenţiale. Prin urmare, fii sigură că-ţi cumperi destule genţi pentru a le avea în momente de nevoie. 
Dacă nu îţi poţi da seama care-ţi  lipseşte, aruncă un ochi pe următoarele 7 tipuri de genţi obligatorii pentru orice femeie.
 
Geanta pentru cărţi
 
Indiferent de vârstă, mereu ar trebui să ai o carte în geantă. Poate avea un design feminin sau poate chiar exprima puţină masculinitate, în ultimă instanţă fiind alegerea ta. Genţile pentru cărţi sunt bune atunci când vrei să îi dai o pauză umărului tău şi chiar să distribui greutatea în mod egal. Acesta este un model de geantă pe care orice femei ar trebui să-l aibă.
 
geanta pentru plaja
Geantă pentru plajă
 
Nu vrei să-ţi foloseşti cea mai de preţ posesie pe post de geantă pentru plajă, pentru că nisipul de pe plajă va ajunge prin toată geanta şi atunci lucrurile nu vor fi la locul lor. Tocmai de asta trebuie să ai o geantă de plajă la care să apelezi în fiecare vară. Doar alege una care să fie practică atunci când e în aproprierea apei pentru a nu-ţi deteriora şi celelalte obiecte ,



geanta postas
Geantă poştaş mică 
 
Pentru zilele în care îţi petreci timpul alături de prietenii tăi şi nu ai nevoie de altceva înafara telefonului, cheilor şi portofelului, ar trebui să iei în considerarea opţiunea genţii mici de pus pe umăr. Nu trebuie să te forţezi să cari genţi mari când te duci la o întâlnire pe timp de zi. Poate deveni deranjant şi inconfortabil. Cu această geantă mică de pus pe umăr te simţi mai uşoară, fericită şi lipsită de inhibiţii.
 
geanta tote
Geantă tote
 
Fie că faci cumpărăturile sau ai nişte drumuri de făcut, este mereu confortabil să porţi o geantă tote sau geanta sacoşă. Sunt banale, simple şi practice. În plus, genţile tote te ajută să devii ecologistă într-o manieră plină de stil, astfel netrebuind să foloseşti genţi din hârtie sau plastic.
 
 
geanta pentru seara
Geantă pentru seară 
 
Orice femei merită o geantă mai scumpă. Ar trebui să fie una care se potriveşte cu orice ţinută şi face singură toată treaba. Ţine minte, deci, să strângi bani pentru geanta viselor tale pentru a o purta la întâlniri, cine romantice sau alte evenimente importante.
 
 
geanta butoias
Geantă butoiaş (duffel)
 
 
Genţile butoiaş îţi pot salva viaţa când îţi petreci noaptea altundeva sau faci o excursie. Nu-ţi face griji, sunt destule genţi butoiaş la modă şi  îndeajuns de spaţioase încât să-ţi încapă nişte haine şi produse de toaletă în ele. Crede-mă, o geantă spaţioasă mereu se va dovedi a fi folositoare în cele mai neprevăzute momente.


Geantă pentru sport 
geanta pentru sport
 
Dacă te duci la sală este bine să îţi cumperi o geantă sport.  Îţi poţi ţine toate lucrurile care-ţi trebuie la sală în ea. Este comodă în caz că viaţa ta devine prea agitată, deci de ce să nu cheltuieşti câţiva dolari pentru ceva atât de folositor?
 
 
Bărbaţii se plâng din cauza obsesiei noastre pentru genţi, dar ei nu realizează că acestea sunt esenţiale.
Există tipuri de geantă pentru orice fel de eveniment şi este practic să le ai pe toate. 
 
Ce alte tipuri de geantă crezi că sunt esenţiale unei femei?
 
sursa: www.femeia.ro

19 comentarii:

  1. Geanta ideala pentru o femeie este aceea asortata cu un portofel (eventual din acelasi material) bine garnisit cu carti de...credit valide sau cu..."numerar" sau chiar maruntis. :)))
    Cel mai mult imi place geanta postas.Nu stiu cum cea butoias iti poate salva viata.Poate ca pluteste atunci cand vrei sa te sinucizi aruncandu-te in...Sena, Tamisa, Dunare, dar nu in...Dambovitza ! :)))
    Numai bine si cu genti frumoase si scumpe...Adica pline de..."scumpeturi" . :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o da, ai o viziune clara si cum altfel, avizata asupra gentilor! :)))

      Ștergere
  2. :))) Deși cred că este evident că nu le folosesc, le recunosc, sunt ca și cele din ....dulapurile familiei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Este un subiect sensibil pentru mine.Gentile sunt preratele mele din garderoba.Am din toate,nu aveam genta postas,dar acum am vreo trei.Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eee...uite un om multumit! :))
      inteleg sentimentul ca niciodata nu sunt destule :))

      Ștergere
  4. Genți tot așa de numeroase ca și brațele zeiței Kuan Yin...

    RăspundețiȘtergere
  5. le am pe toate, mai lipseste vre-una? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. depinde de articol, conform acestuia, nu-ti lipseste nici una :))

      Ștergere
  6. foarte interesanta treaba asta cu gentile....
    eu sunt in cautare de geanta tote si butoias! insa sunt asa de multe incat nu ma pot decide....:))
    cred ca si una de seara mi-ar mai trebui....:))
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uite ca gentile butoias nu mi-au placut niciodata asa ca nici nu-mi doresc :))
      mult timp mi-au placut si am si folosit rucsacelele, acum mai am doar unul dintr-o piele foarte rezistenta si cu un aer vintage, il iubesc maxim :)
      pup si eu Geanina! :*

      Ștergere
  7. Foarte adevărat! Toate sunt absolut "necesare"! Ce dacă nu mai ai pe unde să le pui şi stai o jumătate de oră să te hotarăşti pe care să o mai iei, altfel nu se poate! :-) Uite, de-asta iubesc bărbaţii femeile! :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Pot să afirm că stau bine la capitolul acesta, poate fac chiar excese, așa cum face fiică-mea cu pantofii, ajungând să poarte tot... bocanci și teniși! Îmi plac, mă atrag și pot să-mi creez singură modele, deoarece am o prietenă (Dina Matyas, designer), care le confecționează și după ”spusele” clientelor și ies teribil de bine! Și-apoi, toate categoriile arătate în articolul de față sunt cât se poate de utile, chiar indispensabile.Așa că de ce n-ar fi și foarte frumoase?! Un articol pe gustul meu, dragă Pandora! Zi senină îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt sigura ca ai o colectie impresionanta de genti, poate vei posta un articol despre ele :)
      cred ca o femeie nu e definitiv conturata daca nu are cateva preferinte si in aceasta zona asa ca ma bucur ca articolul e si pe gustul tau :)
      o zi faina iti doresc si eu! :)

      Ștergere
  9. Constat ca imi lipseste un " butoias " . Mie imi plac si cele in forma de sac strans la gura cu un cordon, am asa o geanta impletita pe care o port mai ales in perioada de vara.

    RăspundețiȘtergere
  10. le am pe toate şi chiar în plus: straiţă :) , geantă de serviciu şi rucsac de munte :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ale mele sunt "posete ghiozdan"...
    Imi place prima.Ma duce cu gandul la vacanta.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere