miercuri, 11 martie 2015

Miercurea fara cuvinte - Home's Best Friend



mai multe si mai frumoase gasiti la CARMEN

16 comentarii:

  1. Bună dimineaţa !
    Să ai o noapte liniştită cu vise frumoase de primăvară.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte faina reclama dar si pisicutele isi arata fericirea cand stapanul vine acasa. :) Unele, din fericire si a noastra. Toarce instant si se ridica in doua labute sa ne gudure. :))) Si nu o face pt.a primi mancare! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb filmulețul!
    Zi însorită îți doresc,scumpo!
    Îmbrățișez cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Splendid ! Mi-ai luminat dimineața, mulțumesc !

    Happy WW, Pandhora !

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai ales imaginea cu copilasul zambitor, atunci când câinele îl linge, este emoţionantă!

    RăspundețiȘtergere
  6. superb videoclip, emotionant! ieri am trecut din nou prin criza "sa avem catel sau nu?!"... Pâna acum ne-a framântat ideea ce fel de catel se potriveste mai bine stilului nostru de viata. Am oscilat mult între Foxterrier (preferinta mea) si Labrador (preferinta lui Helmut) si cu toate ca de copil iubesc ideea de a avea un Saint-Bernard, sunt constienta ca un catel de talie mare nu se ptriveste în familia noastra. Dupa multe multe multe analize, ne-am hotarât pentru rasa Bolonka Zwetna (deoarece fiica mea are alergie la par de animale si la mine se manifesta de câtiva ani o sensibilitate marita a cailor respiratorii în contact cu parul de pisica). Însa... tot nu suntem siguri ca a venit vremea sa ne luam aceasta responsabiliate. In plus, cine are catel, are si costuri mari! Vecina - "mama" maidanezului Felix, tocmai îmi spunea ieri ca au fost la vaccin (în fiecare an o data) ocazie cu care catelului i-a fost verificata starea generala, i s-a facut analiza sângelui (Felix este senior) si a platit 80 de euro. Merge cu Felix la consultatii profilactice de 4 ori pe an... Daca catelul e bolnav, costurile se ridica la sute de euro, depinde de felul bolii (o operatie depaseste 1500 euro). Tja... ca sa nu mai pomenim despre inpozit si pensiune! Este clar ca a avea in casa un catel aduce multa bucurie, dar presupune si multe restrictii. Adio plecari spontane în drumetii cu innoptare la hotel (putine admit animale de casa, iar cele ce o fac au preturi relativ mari), adio vizitare de muzee sau galerii de arta, adio zile petrecute la sauna si piscina. Suntem înca în deliberare... Un lucru ne este însa clar - un catel de talie mica presupune o flexibilitate mai mare.
    Te pup draga mea draga. Sa ai o zi minunata!
    happy WW! ☺

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat sunt de dragalasi acesti minunati prieteni ai omului! Cum stiu ei sa ne faca viata mai frumoasa si sa ne faca sa nu ne simtim niciodata singuri, cata vreme ne ofera neconditionat cea mai mare dragoste de care ei sunt capabili atat de frumos.
    Numai bine si o zi frumoasa, draga Pandhora! :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Emotionant! Devotament si dragoste neconditionate! Cand primesti atat de mult, nu poti oferi mai putin catelului tau. Din pacate, la noi putini inteleg acest lucru. Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  9. offf doamne! si cand ma gandesc ca eu in fiecare zi am parte de astfel de momente! :))) nu stiu cum mai pot sa le duc...:P
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am catel,dar sunt prietenii mei oriunde si oricand.

    RăspundețiȘtergere
  11. va multumesc ca ati trecut si in aceasta zi de miercuri pe la mine :)
    daca micutele codite jucause din filmulet v-au adus un pic de emotie si bucurie azi, eu sunt pe deplin satisfacuta :)
    va imbratisez si va doresc o saptamana cat mai usoara in continuare! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. :))Deja ma asteptam sa apara si Labusul nostru.
    Sunt minunate aceste clipe si ce grele sunt asteptarile!
    Pentru Labus si pana dimaneata e mult.Abia asteapta sa ma trezesc si musai sa ma joc cu el cateva minute,chiar daca inca nici nu vad bine .:))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cine nu are sau n-a avut caine isi poate imagina ce simte omul dar numai cine are sau a avut intelege, si doar vizionand scenele retraieste acele excelente momente. :) Si ce pustie pare o casa (in care locuiesc oricate persoane) dupa ce cainele nu mai este...
    Foarte faine scene!
    Zile fericite sa ai! :)

    RăspundețiȘtergere