miercuri, 15 aprilie 2015

Alege un bărbat care ştie să-ţi sfâşie ciorapii, nu inima!

El să fie motivul pentru care iţi doresti să te machiezi cât mai discret, căci el iţi poate admira frumuseţea naturală!
El să fie motivul pentru care faci cafeaua dimineaţa, dar nu dintr-o obligaţie relaţională, ci din bucuria de a-i oferi mai mult decât senzualitate.
Să fie raţiunea pentru care te mândreşti atunci când păşeşti cu graţie alături de el în toată lumea. Să te invidieze prietenele false care te-au minţit mereu că sunt fericite.
El să fie bărbatul pentru care inima te întreabă dacă mai are rost să mai bată atunci când stai în preajma lui. Fluturii din stomacul tău să se bată cap în cap. Să nu mai ştie nici ei care le este rostul…!
alege un barbat
Alege bărbatul care te poate face să uiţi de tot ce eşti tu! Bărbatul care îţi topeşte graniţa dintre real şi ireal atunci când te atinge. Chiar dacă o face şi pentru o singură noapte.
Alege bărbatul care te poate face să vibrezi! Să tremuri de emoţia clipei trăită în preajma lui. Chiar daca nu vei simţi asta o eternitate, merită să-l cunoşti chiar şi pentru o săptămână.
Va fi săptămâna în care ai cunoscut iubirea. Va fi săptămâna la care te vei raporta mereu şi care va face ca tot trecutul tău să fie o umbră a vieţii palid trăită până atunci în lipsa iubirii.
Alege un bărbat care să ştie să îţi sfâşie ciorapii, nu inima!
Un bărbat suficient de inteligent să îţi înţeleagă dorinţele ascunse din privire. Chiar dacă nu pe toate, căci ştii şi tu cât sunt de multe…!

Unde găsesti un astfel de bărbat? Cu siguranţă, nu printre cei care te fluieră cu poftă pe stradă!

A.
Sursa FOTO

articol preluat de pe www.desprerealitate.ro

15 comentarii:

  1. Indemnurile chiar imperative din titlu si din articol ma determina sa reamintesc o veche replica masculina de pe vremuri, de fapt tot un indemn : "hai, musca-ma si fii salbatica !" :)))
    Ferea !

    RăspundețiȘtergere
  2. wow... textul acesta este o superba declaratie de dragoste! textul acesta este sensibil, senzual, provocator, curat, dulce si fierbinte - mai concis, textul este definitia IUBIRII.
    Sunt rânduri care emotioneaza, indiferent de vârsta cititorului!
    pup draga mea draga ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta am simtit si eu, iubirea plina de senzualitate se decanteaza din fiecare cuvant al acestui text, o iubire pe care cred ca in egala masura atat barbatii cat si femeile, si-o doresc...
      si cred cu tarie ca varsta nu conteaza, am invatat si eu asta pe masura ce anii au trecut :)
      pup si eu, draga me adraga, buna dimineata! :*

      Ștergere
  3. Iubirea de-o vara! Iubirea de o zi! Iubirea de o ora! :) Cand prejudecatile (sau ce-or fi) vor disparea un astfel de barbat va aparea in viata fiecarei femei. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de obicei eu spun, sa nu-ti para rau ca s-a terminat, bucura-te ca s-a intamplat...
      oricat de scurta, o intamplare plina de o astfel de intensitate nu poate decat sa te faca sa plutesti pentru mult timp in al 9-lea cer :)

      Ștergere
  4. Foarte ...provocator (aș îndrăzni să spun) articolul de azi! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si privind in opozitie cum este? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Adica un partener doar pt sex ??!! Zau, pana cand vor fi obiectificati barbatii in halul asta de catre femei ? Sa fie considerati doar buni pt sex adica, nu intelesi ca persoane care au suflet si ei, si care poate sunt si ei oameni cu visele lor proprii, cu gandurile lor, cu sperantele lor ? Cred ca mass-media de calitate inferioara e de vina, ca in literatura de calitate exista si exemple de barbati descrisi parca totusi si ca oameni mai complecsi...M-am simtit chiar ofensat si speriat de aceasta perspectiva atat de cinica despre barbati, zau asa...

    RăspundețiȘtergere
  7. Uite ca abia acuma observ ca parca si Gigi si Catalin au simtit acest lucru...deci nu numai eu ! Si chiar si Marco Polo s-a speriat asa un pic, incat a incercat sa faca si el o gluma despre ferocitatea femeilor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. off, offf....ce pot sa fac pentru tine Rudolph? :))
      ce ti-e si cu femeile astea care se folosesc asaaa, doar pentru placerea lor, de barbati! :)

      Ștergere
  8. Dar de ce să sfâşie ciorapii, când poate... să-i scoată uşor, frumos? :-)
    Oricâte planuri ne-am face şi câte dorinţe am strânge în suflet, marea iubire se iveşte atunci când vrea ea, de cele mai multe ori în moduri neaşteptate, surprinzătoare! Tocmai de aceea rămâne în inimă, adânc întipărită...

    RăspundețiȘtergere
  9. Câte o pereche de ciorapi (sau altceva) sfâșiați din când în când e binevenit! :)
    Eu l-am cunoscut pe "domnul " cu vibrațiile! Nu stiu dacă și el pe mine. ..:)))

    RăspundețiȘtergere