luni, 13 iulie 2015

Loredana in duet cu Maria Tanase (2013)

8 comentarii:

 1. m-a cuprins un fior de placere... Tocmai am ascultat-o pe Maria Tanase, în încercarea de a descoperi din ce melodie face parte fragmentul inclus în "Bonjour Bucarest" :) Este cea mai mare cântareata de muzica traditional-româneasca pe care a avut-o România! Despre Loredana, am stiut de cand s-a lansat ca va ajunge o mare artista - o admir atât în filme cât si pe scena - în muzica pop, balade, muzica populara sau lautareasca. Oricât de "artificiala" este aparitia ei câteodata pe scena, vocea ei este mereu naturala, firesca, calda - se simte imediat ca Loredana cânta pentru ca ii face pur si simplu placere.
  Pup draga mea draga. O saptamâna placuta sa ai! ♥

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. tot am vrut sa-ti spun despre melodia din "Bonjour Bucarest" ca este din maramuresana si doar instrumentala, dar de numit nu stiu cum se numeste...dar de aflat o sa aflu :)

   Maria Tanase este intangibila pe drept cuvant...a fost o adevarata privighetoare...
   Loredana, asa cum bine ai spus este o voce foarte buna, flexibila si acre se reinventeaza abordand genuri atat de diferite...o admir pentru determinarea si pentru cariera ei demne de respect...
   am vazut-o intr-un concencert si in mai multe aparitii live, este inepuizabila si electrizanta...si frumoasa chiar daca ii place sa duca mult spre sexual genul ei de frumusete, asta o prinde :)

   te imbratisez draga mea draga, somn usor! :*

   Ștergere
 2. Minunat moment muzical! Chiar dacă nu sunt fan înrăit al Loredanei, nu pot să nu apreciez eforturile ei de a reînvia aceste piese de mare valoare spirituală. Faptul că se apleacă spre filonul inepuizabil al folclorului, este ceva extraordinar. Este prea simplu să imiţi doar stilul altora. Dar e minunat să te întorci la rădăcini, la comorile strămoşeşti.
  O zi frumoasă, dragă Pandhora!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. este o voce cu adevarat buna iar admiratia pe care o are pentru Maria Tanase de care si ea, in mod laudabil incearca sa se apropie, e de laudat...

   o noapte buna, draga Alex!

   Ștergere
 3. Nu va ajunge niciodata la nivelul Mariei...

  RăspundețiȘtergere
 4. Loredana parcă a uitat sa mai îmbătrânească! O admir! Un duiet asemănător a făcut și Banică Jr cu Banică Senior într-un concert ...Îmi place ideea. Când lucrurile sunt făcute bine nu au cum sa nu te încânte. ..;)
  Pup!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. e o geamana, in caz ca nu stiai :))

   arata mai bine ca in tinerete, e superba, munceste pentru superbitatea ei dar cel mai mult ii admir vitalitatea si evident, versatilitatea vocii....

   pup si eu alta geamana cu talent! :)

   Ștergere