marți, 11 octombrie 2011

Invingem Cancerul - Inscrie-te gratuit la control !

Campanie

“Nu am facut destul. Ajuta-ne! Mergi la control!” este o campanie sociala destinata tuturor femeilor din Romania pentru prevenirea, informarea si responsabilizarea acestora in ceea ce priveste cancerul de san.Campania este realizata de catre Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer cu sprijinul Roche Romania, Gral Medical si Europa FM.Campania se desfasoara in perioada 3 - 31 octombrie in centrele Gral Medical din tara: Ploiesti (Clinica OncoFort Ploiesti), Pitesti (Clinica Oncofort Pitesti), Craiova (Clinica Oncofort Craiova), Focsani (Clinica Oncofort Focsani), precum si din Bucuresti (Clinica de Diagnostic Gral si Clinica Gral Colentina).Campania consta in oferirea femeilor, gratuit, ecografii mamare in aceasta perioada. De asemenea, pacientele programate in timpul campaniei pot beneficia de informatii si investigatii si dupa terminarea acesteia.Programarile se pot face prin intermediul site-ului www.invingemcancerul.ro, completand formularul de inscriere in campanie.Detalii despre campanie se pot auzi si pe frecventa Europa FM, prin intermediul unui spot radio, incepand cu data de 3 octombrie.Incepand cu data de 3 octombrie, in orasele in care se afla centrele Gral Medical vor exista panouri outdoor unde se va promova si va fi vizibila campania. In Bucuresti, vor fi si 10 bus sheltere unde vor fi afisate, de asemenea, mesajele campaniei.

Inscrie-te aici : http://invingemcancerul.ro/

10 comentarii:

  1. Nu'ş dacă aş mai putea să dau ochii cu toate astea.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Blue: nu stiu in ce fel ai dat ochii cu toate astea dar sper ca nu la modul in care ai fi putut fi tu afectat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Desigur că e binevenită această campanie."E mai uşor să previi decât să tratezi", spune un vechi slogan pe care nimeni nu trebuie să îl ignore....

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut un presimptom canceros la 25 ani. Timp de un an şi jumătate am făcut analize din două în două luni, astfel încât să se identifice dacă tumora a însămânţat un alt organ până să fie extirpată.
    Din fericire pentru mine, totul e bine. Se poate spune că am învins deja cancerul, pentru că am trăit mai mult de 10 ani după ce am avut de-a face cu el. Dar amintirea lui e cu mine mereu. E suficient să-mi privesc părul, albit masiv.
    Acum...pur şi simplu nu mai pot să mă apropii de lumea lor, a celor care-l înfruntă.

    În urmă cu vreo 3 ani a venit la mine cineva de la spital şi m-a rugat să particip la nu ştiu ce întrunire. Căutase prin arhivele spitalului şi descoperise dosarul meu. Spunea că sunt mai multe persoane doritoare să vină şi că ar fi interesant să ne împărtăşim experienţa.
    Am refuzat. Nu-i nimic de împărtăşit. Am avut şansă şi atât. Ce merit aş putea să-mi arog eu, ce să le spun celor care au fost mai puţin norocoşi?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Marco Polo : si pe care din comoditate marea majoritate exact asta face...il ignora...
    in fond...singuri ne facem alegerile...

    RăspundețiȘtergere
  6. Blue: poate doar sa le arati ca exista sansa...

    sunt fericita ca ai avut sansa...data de D-zeu sau nu...ai avut-o...
    te imbratisez Blue...imi esti foarte draga >:d<

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulţumesc, Pandhora.
    Şi tu îmi eşti dragă. Dar, probabil că deja ştii, nu?!
    >:D<

    N-am făcut nimic special. M-am rugat la Dumnezeu şi mi-am dorit să trăiesc, e adevărat, dar cine dintre aceşti oameni nu se roagă?!
    Şansa mea ar fi ca o sfidare la adresa celor mai puţin norocoşi. N-am niciun merit că încă trăiesc.
    Cei care doresc să se vindece ar trebui să se orienteze spre Dumnezeu şi atât. Eu n-aş putea să le spun nimic altceva... m-aş simţi vinovată...
    :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Vera: sper ca va fi mai bine pentru din ce in ce mai multe femei...

    RăspundețiȘtergere