sâmbătă, 7 martie 2020

Ar fi putut fi un advertorial :)

Pentru ca nu imi place sa fiu fraierita 😡


Mașina de tocat 😎

😎 este o mașină de tocat, dar nu una oarecare😉

Orice masină de tocat ne duce cu gândul la carne și😎 nu face excepție, dar o face ca un expert în electrocasnice, ceea ce și este.
În primul rând cantitatea, poți prelucra pana la 3,3 kg de carne pe minut, în al doilea rând, controlul digital cu doua trepte de viteză, este exact ce ai nevoie pentru a alege cu ușurință treapta de viteză pe care vrei să o folosești.
Carne pentru chifteluțe sau perișoare?
Orice tip de carne vei folosi, vită, porc, vițel, în orice combinație, obții, folosind sita de 5 mm, o carne tocată perfect, gata să fie transformată în delicioase chifteluțe sau suculente perișoare.
Sărmăluțe? Cu 😎 și sita de 8 mm ai ca rezultat o carne tocată exact cât trebuie pentru sărmaluțele perfecte sau pentru ardeii umpluți.
Încă un avantaj îl reprezintă funcția revers a 😎 care te ajută când din greseală ai prins un cartilagiu care nu mai permite tocarea sau ai umplut mașina cu prea multă carne. Un simplu touch și carnea este eliminată din mașina de tocat.
Cârnați? Nu doar când se apropie Crăciunul poți pregăti cârnați.
Îi poți face acum, rapid și fără efort!
😎cu sita de 8 mm și cele două accesorii din inox pentru mațe din oaie sau din porc sunt exact ce ai nevoie pentru a obține rapid cârnați subțiri sau groși, gata să fie puși în tigaie, inoxul fiind materialul perfect care facilitează alunecarea mațelor pe tulumbă și umplerea acestora.
Și nu-ți face griji dacă ai aruncat din greșeală un cuțit, mașina de tocat 😎 este dotată cu două cuțite, așa că vei avea la îndemână o rezervă.
Un plus pe care îl oferă 😎 este reprezentat de storcătorul de fructe moi cu ajutorul căruia poți transforma într-un fresh proaspăt fructele preferate, stoarcerea lentă permițând păstratea vitaminelor și nutrienților.
Dar și legumele își primesc atenția meritată, prepararea sucului de roșii, a bulionului sau a ketchup-ului fiind facilă și rezultatul, o adevarată dar și sănătoasă plăcere.
Legumele tari, precum morcovul, țelina, păstârnacul și înțepătorul hrean, pot fi tocate la rândul lor, dar și dovleacul care, astfel pregătit, nu așteaptă decât câteva condimente pentru a se transforma într-o savuroasă plăcintă.
În concluzie, indiferent de funcția pe care o veți folosi, tocat sau stors, motorul de 2000 watt care acționează masina de tocat 😎, vă va face munca nu doar ușoară, ci și rapidă și plăcută.

4 comentarii:

  1. Inteleg ca e o mare vrajeala. Nu ma pricep, dar deduc asta din primul rand pe care l-ai scris.

    Wekend frumos iti doresc! Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pup Diana si la multi ani pentru ca azi e Ziua Noastra :)

      Ștergere
  2. Noroc ca nu ma pasioneaza prea mult realizarea perisoarelor si chiftelutelor! :) Prea multa tehnica in bucatarie mi se pare cam stresanta, desi cred ca sunt cam defazata fata de multi altii.
    Si chiar daca vei rade, totusi spun: mai putine vase, mai putin de spalat! :D
    Pupici si numai bine, draga Pandhora! Si La Multi Ani pentru ieri, ca nu am ajuns!

    RăspundețiȘtergere