vineri, 27 mai 2011

"Laila" - adaopost pentru suflete cu blanita (3)

EMA - empathy,mercy,affectionSambata 28 Mai 2011 intre orele 9 si 16, la intrarea Ghe.Sincai a Parcului Tineretului din Bucuresti, colectam mancare pentru catei.Ea va ajunge la cele cateva sute de suflete din adapostul „Laila” dar si la alti catei amarati care nu au ce manca.

Adapostul se inunda la fiecare ploaie.Am scos apa cu motopompa datorita firmei si echipei de oameni minunati de la Cam Serv.Zilnic,dupa ploaie trebuie sa scoatem apa cu galetile.Pompa donata de Magda merge doar cand apa este mai mare.Pompierii,desi sunt vecini cu noi,nu au vrut sa ne ajute cu vidanja si furtunurile lor,chiar daca le plateam serviciile.

Multumim tuturor celor care au fost alaturi de necazul nostru si ne-au sustinut.

Aureliana este studenta la Farmacie si un voluntar al adapostului.Le culege iarba cateilor si ne-a ajutat enorm.

Am cunoscut-o datorita apelului.

Oricine poate ajuta,oferind o conserva,cateva bobite,sau anuntand cat mai multi prieteni sau colegi.Orice gest conteaza.

Multumim,multumim,mulumim!

Numar de contact:

Olimpia Nicolescu 0786738015

4 comentarii:

  1. Bună Pandhora !
    Foarte frumos gesul vostru ! Sunt iubitor de animale , căţei cu precădere , dar nu am fost niciodată implicat în astfel de acţiuni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mircea,SoriN,Zodrac : gestul meu e mic in comparatie cu felul in care se dedica si se implica din tot sufletul cei de la "Laila'.
    Multumesc pentru gandurile voastre bune....

    RăspundețiȘtergere