marți, 4 octombrie 2016

Care este tipul de barbat caruia nicio femeie nu-i poate rezista? :)

Conform Brightside, un studiu realizat de oamenii de ştiinţă a arătat care sunt de fapt calităţile pe care un bărbat trebuie să le aibă pentru ca o femeie să se simtă atrasă de ei. Şi dacă cu toţii am crede că aspectul fizic şi simţul umorului ocupă primele poziţii, aceştia au demonstrat că este total greşit.
Se pare că bărbaţii care acţionează cu mai multă încredere sunt mult mai atractivi în ochii femeilor decât cei preocupaţi de fizicul şi înfăţişarea lor. Aceia care nu sunt atât de frumoşi, însă sunt încrezători în forţele proprii au mai mult succes în ceea ce priveşte relaţiile cu sexul opus.
Acest studiu a fost realizat cu ajutorul a 96 de bărbaţi şi 103 femei care au avut parte de întâlniri rapide în care au conversat timp de trei minute.


Cespuneti doamnelor?
Asa sa fie oare? :)

Sursa: aici
Autor:Georgiana Stanciu

 

10 comentarii:

  1. Fără bani totul este doar un dialog de 3 minute la nivel statistic ;)
    PS - la 100 de m de Arcul de Triumf din Barcelona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. zici tu ca doar "banii vorbesc" ? :D

      multumesc ca mi-ai satisfacut curiozitatea :)

      Ștergere
  2. Bine te-am regăsit, Pandhora.
    :)
    Sunt total de acord cu concluziile acestui studiu.
    In cazul meu s-a verificat 100%.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inca o dovada ca au si studiile sensul lor :)
      ma bucur tare sa te regasesc la randul meu...eram mai multi candva...

      Ștergere
    2. Majoritatea celor mai vechi au migrat pe FB.

      Ștergere
    3. asa am facut si eu...
      din pacate aici,dupa un an de absenta totul pare aproape pustiu si asta ma intristeaza...probabil ca o sa inchid blogul definitiv, nu stiu, ma mai gandesc
      imi lipseste efervescenta comentariilor serioase, jucause, oricum ar fi fost ele, dar vii...

      Ștergere
  3. Teoria este adevarata. :) Din punctul meu de vedere. Personal, tipii care stau in faţa oglinzii mai mult decat mine si care calca si blugii sunt deosebit de plictisitori. Cat despre frumusetea fizica... Hm. Pe acestia e bine sa-i privesti, sa te joci cu ei, dar de vorbit... doar daca te intereseaza ce exercitii fac si ce dieta au. :)
    Increderea face totul, atat in cazul femeilor cat si al barbatilor - in teorie. :) Apoi, cumva, intervin altele - inclusiv banii. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. subscriu! :))
      in ceea ce ma priveste, daca mintea mea nu tresalta atunci...trec mai departe :))

      Ștergere
  4. He, he! Ce temă interesantă. Mai ales când vedem în jurul nostru atâtea situații care ne stârnesc multe semne de întrebare. Sunt oameni foarte atrăgători fizic, dar sunt jalnici în relațiile cu doamnele. Pur și simplu nu se leagă nimic. Iar alții care nu strălucesc cu nimic la capitolul aspect, sunt „fermecători” prin felul lor de a fi și alte calități sufletești.
    M-aș bucura dacă nu ai închide blogul. După o pauză lungă, lucrurile repornesc destul de greu. Mulți dintre „cei vechi” s-au cam retras, din păcate, din blogosferă. Au apărut alții. este o comunitate frumoasă, totuși. Facebook-ul nu mă încântă deloc. Este altceva, mult mai limitat decât un blog, pe care îl poți aranja așa cum îți dorești. Mă rog, părerea mea.
    Îți doresc numai bine și o seară frumoasă, dragă Pandhora. :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte adevarat ce ai spus, daca nu exista acel ceva, oricat de frumoasa ar fi o persoana si e valabil si pentru femei, totul se disipa, isi pierde consistenta, farmecul si e fara de durat :)

      Multumesc draga Alex pentru ceea ce spui si simti
      Am reveni de dragul celor e care i am lasat aici, de dragul atmosferei si comunicarii speciale pe care o aveam cu cei pe care si care ma vizitau zilnic si nu numai cu ei
      Mi-e greu sa pun punct definitiv...voi vedea ce e de facut :)
      Te imbratisez, seara faina si w-end fain in continuare!

      Ștergere