marți, 16 decembrie 2014

Cele mai bune parfumuri barbatesti, in functie de zodie

Fiecare barbat are propriul sau stil si gust, de aceea trebuie sa-si aleaga un parfum care il va reprezenta in orice imprejurare. Daca esti in cautarea unui parfum care sa iti evidentieze perfect personalitatea, citeste acest articol ce iti prezinta o sinteza a celor mai bune parfumuri barbatesti , potrivite pentru fiecare zodie si personalizate pentru fiecare individ in parte.


Capricorn
Barbatii nascuti sub semnul Capricornului, sunt caracterizati prin extraordinarul lor simt practic si rabdarea infinita. In cariera sunt foarte ambitiosi, iar in viata personala de multe ori sunt inaccesibili si isi pazesc cu grija inima sensibila. Barbatul Capricorn este un mare gentleman. Parfumurile care ar completa un astfel de barbat sunt Dior Homme, Crystal Clear, elegantul parfum Armani Eau Poer Homme sau increzatorul parfum Hugo Boss Selection.
Varsator
Nativii din zodia Varsator sunt caracterizati prin independenta, creativitate si capacitatea unica de a descoperi mereu ceva nou. Barbatii Varsator sunt adesea sportivi, cu un stil de viata plin de schimbari bruste si neasteptate si niciodata nu vor sta intr-un singur loc. Pentru ritmul alert de viata al unui astfel de barbat sunt perfecte parfumurile revigorante care exprima libertatea si independenta. Parfumuri barbatesti ca legendarul Armani Acqua di Gio Pour Homme este prefect pentru o astfel de persoana. Alte parfumuri pe care barbatul Varsator le-ar aprecia sunt: Bvlgari Aqva Pour Homme sau Davidoff Cool Water Man.
Pesti
Persoanele nascute sub semnul Pestilor sunt foarte sensibile si creative. Barbatii din aceasta zodie sunt romantici, fiind atrasi de domeniul artelor. Lumea lor interioara este inconjurata de un sentiment de frenezie. Nativii din zodia Pesti prefera parfumurile subtile ce poarta o nota de romantism si prospetime. O alegere excelenta pentru barbatii nascuti sub semnul acestei zodii ar fi: Versace pour Homme, Calvin Klein Aqua for Men- note proaspete sau Salvador Dali Laguna Homme - destinat barbatului visator.
Berbec
Barbatii nascuti sub semnul Berbecului sunt plini de viata si curajosi. Ei sunt incapatanati, nu accepta compromisurile si intotdeauna isi urmaresc scopul in viata. In comparatie cu celalalte zodii este un nativ foarte energic si pasional. Ii place sa iasa in evidenta si iubeste adrenalina. Aromele ideale pentru nativii din Berbec sunt regasite in parfumuri energice precum: Ferrari Black, Hugo Boss Boss Bottled Night sau Dior Fahrenheit.
Taur
Nativii din Taur sunt caracterizati de un profund sentiment de auto-indulgenta, sunt pasionali si exigenti cu ei insisi. Iubesc lucrurile neobisnuite si originale si le place sa fie inconjurati de lux. Mirosul parfumului ideal, de care va fi atras un nativ nascut sub semnul acestei zodii, trebuie sa fie extrem de captivant si interesant. Armani Code, Hugo Boss Hugo Red sau Diesel Fuel for Life Homme - sunt cateva sugestii de parfum potrivite.
Gemeni
Comunicativi, spirituali, jucausi si foarte curiosi - acestia sunt barbatii nascuti sub semnul Gemeni. Le place tot ceea ce este neobisnuit si original, au un numar mare de hobby-uri si sunt intotdeauna inconjurati de multi prieteni. Barbatul Gemeni nu este deloc usor de inteles, prin urmare si parfumul pe care il va folosi trebuie sa fie neobisnuit si plin de inventivitate. Parfumurile caracteristice acestei zodii sunt originalul Versace Versus Blue Jeans, parfumul sport Ralph Lauren The Big Pony sau parfumul Armani Mania for Men, un parfum plin de entuziasm si energie senzuala.
Rac
Persoanele nascute sub semnul Rac sunt foarte sensibile, receptive si mai presus de toate isi iubesc familia. Natura lor blanda ii face sa se ascunde de ochii lumii si sa se inchida in ei. Racii sunt foarte romantici, au o imaginatie bogata si sunt extrem de creativi. Se simt bine langa un foc, inconjurati de copii. Pentru Raci sunt foarte adecvate parfumurile usor romantice care au o poveste interesanta. Acesti barbati ar trebui sa incerce parfumurile relaxante precum Hugo Boss Boss Orange Man, optimiste precum parfumul Thierry Mugler A Men sau simbolistice precum Trussardi My Land.
Leu
Nativii nascuti sub semnul focului, Leu, vor mereu sa fie in centrul atentiei, poseda si ascund abilitati de conducere naturale, sunt increzatori si iubesc luxul. Barbatului Leu ii pasa foarte mult de modul in care interactioneaza, prin urmare, nu poate fi multumit cu un parfum slab. Un sfat pentru Lei ar fi sa incerce nobilul parfum Calvin Klain Euphoria Men Intense, parfumul pasionant Davidoff Hot Water sau un parfum foarte puternic precum Paco Rabanne 1 Million.
Fecioara
Barbatii nascuti sub semnul acestei zodii sunt foarte ordonati, ingrijiti si minutiosi. Ei pun mare accent pe capacitatea lor de judecata si sunt empatici. Educati, comunicativi si informati, Fecioarele vor sa fie mereu pregatiti pentru orice situatie. Selectia de esente preferate contine parfumuri pentru barbati cu note curate, racoritoare, care inspira rafinament si lux. Prin urmare, barbatii din zodia Fecioarei pot incerca parfumul unic Bvlgari Pour Homme, parfumul revigorant Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme, sau modernul David Beckham Intimately Yours.
Balanta


Nativii din Balanta sunt foarte calmi, atenti si inteligenti. Ei iubesc compania prietenilor si in viata lor isi doresc armonie absoluta. Cauta mereu echilibru si se asteapta la asta si de la parfumul preferat. Aromele ideale apreciate de barbatii din Balanta sunt: legendarul Hugo Boss no.6, proaspatul Calvin Klein IN2U Men sau parfumul perfect echilibrat Gucci Pour Homme II.
Scorpion
Scorpionii sunt adepții misterului si misticismului. Ei sunt seducatori innascuti si fascineaza prin imprezivilibitatea lor. Cei din zodia Scorpion pot fi recunoscuti dupa privirea aproape hipnotica. Nativul acestui semn trece peste toate obstacolele si isi atinge telul. De la un parfum asteapta originalitate, impozanta si senzualitate. Asemenea arome incitante si pline de incredere se afla in esenta barbateasca Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Le Parfum, in parfumul fascinant Lancome Hypnose Pour Homme, sau in extrem de luxosul si pasionantul Gucci Guilty Pour Homme Intense.
Sagetator
Barbatul Sagetator este un visator incorigibil care adora calatoriile și natura. Este recunoscut ca avand un numar mare de habby-uri si ii place foarte mult sa descopere lucruri noi. Sagetatorii sunt oameni optimisti, amuzanti, in compania carora nu te vei plictisi niciodata. Unui Sagetator i se va potrivi un parfum cu note orientale, imprevizibil si special precum Kenzo L'Eau par Kenzo Indigo Pour Homme, o esenta masculina cu note fructate: DKNY Be Delicious pour Homme sau parfumul Jean P. Gaultier Le Male care este plin de farmecul calatoriilor indepartate

sursa: www.aoro.ro

14 comentarii:

  1. :) baiatul meu este balanta si prefera "One million" de la Paco Rabbane. :)
    pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eee...si tu acum :))
      o fi balanta cu ascendent in leu :))
      oricum e un parfum care imbraca bine un barbat plin de viata dar si cu sarm...
      am uitat sa-ti spun, e si preferatul prietenului meu, capricorn :))

      Ștergere
  2. Helmut e tauras si iubeste Terre d'Hermès, Opium - YSL si Polo - Ralph Lauren (verde). astea sunt cele trei parfumuri pe care le foloseste de 6-7 ani! :)) Gasesc ca il completeaza foarte bine, i se potrivesc :)
    Pup draga mea draga ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iubesc Opium, e un parfum profund :)
      nu stiu cum este varianta masculina dar nu ma indoiesc ca este cel putin la fel de tulburatoare ca cea feminina :)
      te pupacesc si eu draga mea draga! :*

      Ștergere
  3. Supozitii...
    Cu alte cuvinte: reclama gratuita. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eee... si tu acum :)
      poate ca doamnele aveau nevoie de o idee pentru cadoul domnilor :P

      Ștergere
  4. No, așa da! :) Parcă mi-ai ghicit gândurile, acum în prag de sărbători! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. degeaba! daca nu e cu paiete, margelute si pene...degeaba....:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesantă şi "aromată" temă. Parfumul este o alegere personală, căci fiecare este caracterizat de anumite preferinţe şi elemente care îl definesc.
    Ca un "tăurilă" ce sunt, îmi plac parfumurile cu nuanţe puternice, masculine. Cel mai mult mi-a plăcut Givenchy Insense, dar şi Hugo Boss. Şi mai sunt şi altele...
    Noapte frumoasă, dragă Pandhora! :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu m-am gandit niciodata sa cumpar dupa zodiac, sotul prefera sa si le cumpere singur, sa le testeze pe propria piele, si eu cam la fel.
    Am preferinte si printre parfumurile barbatesti precum Kouros de la YSL. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu sa fiu sincera imi comand parfumurile de pe Brasty.ro si sunt extraordinar de multumita. Toate parfumurile sunt originale au o concetratie potrivita si in plus poti returna produsele in timp de 14 zile. REcomand cu caldura!. PUPICI :X

    RăspundețiȘtergere
  9. mersic de pont, intru sa vad despre ce e vorba :)

    RăspundețiȘtergere