miercuri, 18 iunie 2014

Brazilian Music Duo-Gabriela Costa & Alex Man


Imi erau total necunoscuti dar acest lucru s-a schimbat.Muzica braziliana de tip choro sau bossa-nova nu imi era deloc familiara dar si acest lucru s-a schimbat.
La sfarsitul saptamanii trecute a fost ziua mea de nastere si cu aceasta ocazie prietenii mei mi-au organizat o petrecere care pentru mine chiar a fost o adevarata surpriza.
Nu o sa va dau toate detaliile, o sa va spun doar ca atunci cand am ajuns la Tea House Bucuresti se inserase deja, gradina ceainariei era luminata cu doar cu cateva lampioane care pregateau atmosfera placut-relaxanta din Salonul Francez.


A fost un concert de exceptie! O muzica plina de tandrete invaluitoare, cu ritmuri diferite de arhicunoascuta Samba, o muzica ca o poveste despre dragoste, doruri, vise, bucurie si tristete dar si despre speranta si dans.Vocea Gabrielei Costa are transparenta picaturilori de ploaie vara, este calda, incantatoare, vibranta.Chitara lui Alex Man nu doar a acompaniat-o pe Gabriela Costa, a fost jumatatea care a intregit atmosfera unei nopti braziliene la Bucuresti...
Sa va mai spun ca atunci cand au aflat ca este ziua mea mi-au cantat "la multi ani" si mi-au dedicat o melodie? Sa va mai spun ce emotii am avut ascultand aceasta muzica care nu iti atinge doar auzul ci iti managie sufletul?
Mai bine nu mai spun nimic, va las sa-i ascultati, sper sa va placa cel putin atat de mult cat mi-au placut mie...

5 comentarii:

  1. ascultand melodia, nu pot decat sa-mi imginez ca ai petrecut o seara de exceptie, plina de trairi frumoase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, asa a si fost :)
      sunt foarte norocoasa, am prieteni care ma iubesc si care mi-au aratat asta si in acest mod care m-a emotionat foarte tare :)

      Ștergere
  2. cunoscandu-ma pe mine si traind si eu astfel de momente create pentru mine de ai mei prieteni pun pariu ca ti-au dat lacrimile....de bucurie, evident! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a fost greu sa nu, era prea mult lume in jur si eu sunt foarte emotiva, da :)

      Ștergere
  3. sigur ai avut o seara exceptionala! super!!

    RăspundețiȘtergere