luni, 14 noiembrie 2011

Bijuteria preferata




CARMEN mi-a dat o leapsa la care nu aveam cum rezista fiind vorba de bijuterii :) Din pacate bijuteria preferata nu o mai am...era un inel din argint masiv foarte vechi.... chiar era o bijuterie "de familie". Inelul reprezenta capul Medusei...era lucrat in mod deosebit,capul Medusei fiind foarte expresiv...Din nefericire imi era putin mare si astfel inevitabilul s-a produs....intr-o iarna l-am scos, probabil cu tot cu manusa, si astfel l-am pierdut... Mi-a mai ramas un turqoise albastru in degrade...din pacate piatra este usor tocita si bijutierul mi-a spus ca piatra ar fi afectata daca ar lustrui-o...il vedeti in aceasta imagine... In acest moment am 3 bijuterii preferate....doua din ele fiind cristale Swarovski-pasiunea mea :) Pandantivul este un cadou de la prietena mea cea mai buna si draga...reprezinta o stea...in mod sigur norocoasa pentru prietenia noastra.... Inelul Swarovski l-am primit de la "el"....motiv pentru care imi este deosebit drag...
Ultimul inel este format din 19 flori din email albastru montate in argint...un inel foarte aproape de sufletul meu fiind primt cadou de la fratele si cumnata mea....si cum ne desparte un ocean e un mod de a-i simti aproape.... Sigur...mai am multe si dragi si nu neaparat valoaroase bijuterii...dar o sa ma opresc aici...deocamdata.... Imi pare rau pentru calitatea slaba a fotografiilor...vinovata este lumina usor portocalie din dormitor... Dau leapsa mai depararte tuturor celor care au una sau mai multe bijuterii preferate :)

19 comentarii:

  1. oooooo! ce colectie! adevarat de suflet!
    Anul trecut m-am înscris întro excursie la târgul de Advent din Innsbruck, special pentru ca includea si vizitarea muzeului Swarovski... din pacate, nu s-au înscris destui interesati, asa încat excursia a picat :( Uite ca mi-ai amintit, ia sa vad daca anul acesta se mai face oferta, ca tot suntem în pragul târgurilor de Advent.
    Pupici, noapte buna si vise frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  2. CARMEN: multumesc pentru apreciere :)
    sper sa vizitezi muzeul si ne povestesti in imagiini ce ai vazut acolo :)
    te imbratisez....somn usor :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Fetelor, vedeti ca s-a scos la licitatie colectia de bijuterii a lui Liz Taylor! Va dati seama ce minunatii sunt acolo!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dan : esti rau rau :P
    sunt sigura ca ai un obiect care iti este drag...un ceas sau ceva tipic masculin...dar il pastrezi doar pentru tine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. wowww...bijuteriile frumoase au si o poveste pe masura:. eu nu sunt cu bijuteriile..imi pun ce cred ca mi se potriveste in acel moment(daca imi pun)....! o zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu, din păcate, chiar nu mai am nimic... Am avut un inel din argint la care am ţinut, cu un mic dragon pe el. Din păcate, l-am pierdut şi nu am reuşit să-l mai găsesc.
    Îmi plac lucrăturile mai vechi... La fiecare târg al colecţionarilor la care mai particip admir astfel de lucruşoare - multe nu sunt scumpe, dar au un farmec aparte.

    RăspundețiȘtergere
  7. geanina: cea mai potrivita bijuterie este cea care te face sa te simti bine :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Max Peter: si mie imi plac bijuteriile vechi...dar am citit undeva ca fiecare obiect are incarcatura persoanei sau persoanelor care l-au purtat si acest lucru nu este intotdeauna benefic...
    ma limitez la a admira dar uneori nu rezist si cumpar cate ceva...cele mai vechi obiecte pe care le-am achizitionat sunt o micuta urna din onix alb foarte putin prelucrat si care are o vechime de aproape o suta de ani si o vaza in forma de cala argintata in interior si cu o vechime tot aproape de o 100 de ani...
    poate le voi face cunoscute intr-o miercuri :)

    RăspundețiȘtergere
  9. pandhora, poate gasesti inelul pierdut pe la targurile de anticariat :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Lumina ,asa portocalie cum e,se potriveste de minune cu bijuteriile tale.Parca sunt invaluite in mister.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am observat ca intotdeauna bijuteia indragita este nu una care ti-ai cumparat-o tu, ci una veche, din familie, primita deci de la cineva drag.
    Aceasta o face pretioasa pentru sufletul nostru. :D

    RăspundețiȘtergere
  12. anngi: ma bucur ca e asa...mi-a placcut si mie dar ma gandeam ca o imagine clara era de dorit :)
    chiar nu ma asteptam sa iasa asa :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Gabriela Elena: mare adevar ai spus :)
    bine ai venit pe la mine...te mai astept :)

    RăspundețiȘtergere
  14. A trebuit sa ma gândesc mult. Nu, nu am un obiect în mod special. In general nu-mi place sa adun vechituri. Imi plac mult camasile si pantofii..., chestie cam feminina, nu?

    RăspundețiȘtergere
  15. povestea egaleaza frumusetea bijuteriilor :); o combinatie minuata:lemn, bijuterii si parfum (sper ca am intuit bine elementele pozelor )

    RăspundețiȘtergere
  16. Dan: nu...:)
    pantofii si hainele in general nu sunt doar o slabiciune a femeilor...sunt acel "ceva" care contureaza personalitatea cuiva...si in plus ai un aer masculin chiar si cu codita :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Sophie: foarte bine avand in vedere cat de slaba este lumina :)
    multumesc pentru apreciere Sophie :)

    RăspundețiȘtergere
  18. am un inel de argint foarte vechi de vinzare

    RăspundețiȘtergere