duminică, 8 februarie 2015

In The Arms of The Angel (City of Angels music video)

12 comentarii:

  1. Dumnezeule, ce piesa! Ce mult am iubit-o cand au lansat-o si ce mult o iubesc si acum...
    Sa o vad pe Meg Ryan in ziua de astazi imi provoaca o mare tristete...O femeie frumoasa care si-a batut joc de propriul trup.
    Vrand, nevrand, mi-ai dat o idee pentru postarea urmatoare.
    Te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si filmul si piesa sunt dragi dragi dragi sufletului meu...
      astept plina de curiozitate postarea ta :)
      pup si eu :*

      Ștergere
    2. Dar ce a facut dna Meg Ryan cu propriul trup de zici ca si-a batut joc de el ? Nu am auzit nimica, am cautat si pe Google. Despre ce este vorba ? E vorba despre ultima operatie estetica ? Cand au zis tabloidele ca seamana cu Joker din Batman ? Zau, dar si inainte avea gura cam tot asa, chiar m-am uitat la mai multe poze si de dinainte de operatie si din tinerete plus de-a lungul anilor, si de cate ori era mai slaba semana asa cu Joker din Batman si cand era mai tanara, si arata ca un om normal numai cand era mai grasuta la fata pt ca nu se mai remarcau buzele asa de mult. Insa nu a avut niciodata o gura sau buze deosebit de atragatoare dupa parerea mea, adica nici cand era tanara, nici acuma, nici cand era mai grasuta la fata nici cand era mai slaba, adica nu gura era punctul ei forte, mai mult coafura si cum dadea din cap. Plus avea fizicalitate si postura excelenta, si astea conteaza ff mult pt un actor, mai ales un actor de comedie. Adica, ce parca dna Katharine Hepburn sau dna Lucille Ball aveau buze si guri asa de atragatoare ? Nu aveau nici ele. Si totusi erau exceptionale in roluri comedice. Parerea mea e ca dna Kate Winslett de exemplu are o gura prea atragatoare pt a reusi asa 100 % in comedie, desi este o actrita exceptionala si se straduieste cat poate si uneori reuseste magistral si comedic, dar numai 85 %, pt ca are o gura prea frumoasa, si cu buze asa mai durdulii mult prea atragatoare.

      Ștergere
  2. O melodie fantastică, un clip fain, un film excelent! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Actrita si filmul sunt preferatele mele absolute! Videoclipul o sa il vad acasa, peste o ora :-) Ziua in Ulm a fost excelenta.
    Te pup draga mea draga. O seara faina ♡

    RăspundețiȘtergere
  4. am ajuns acasa, iata-ma din nou aici :)
    din pacate, videoclipul este blocat pe linia germana :( asa ca... ramân la parerea de mai sus
    pup draga mea draga. Noapte buna! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici nu as fi crezut ca poate fi altfel...
      un film atat de...uman tocmai pentru ca iata, si ingerii pot aspira la statul de om :)
      ea este si actrita mea preferata dar si Nicolas Cage, il admir mult, e atat de firesc si versatil in acelasi timp, a construit multe roluri bune :)
      pup si eu, draga mea, draga! :*

      Ștergere
  5. am ascultat piesa de ieri de pe fb....ce piesa si ce film!:)
    cateodata e indicat sa crezi in povesti, zic....:P

    RăspundețiȘtergere