joi, 17 ianuarie 2013

Mr Bean...


17 comentarii:

  1. Pacat ca sa oprit din cinematografie...
    O sa-i duc lipsa!
    O zi usoara si frumoasa sa ai! pup draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. umorul lui este inconfundabil :)
    faina sa-ti fie si tie ziua Minnie,te pupacesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am înţeles că a avut o gravă depresie pentru că nu-i prea mai reuşeau scheciurile. Păcat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Zau, cred ca e prima oara cand nu m-am distrat la un Mr Bean, pt ca efectiv in aceasta sceneta eu m-am identificat atat cu copilul, pt ca si mie imi era rau cand eram mic, atat de avion, cat si de masina, si de vapor, ba chiar si de tren, daca era mai aglomerat sau mirosea asa mai urat, dar m-am identificat si cu Mr Bean care se gasea fata in fata cu un copil care arata oarecum suferind, posibil chiar trist in clipa aia, si efectiv nu stia ce sa faca, si nici eu nu stiu niciodata ce sa fac daca se intampla, (din fericire deosebit de rar), sa vad un copil real trist.

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar cred ca pot sa zic sincer ca de alea ff putin ori cand am vazut eu un copil real trist, efectiv STIU ca am pierdut timp pretios, (desi poate au fost numai cateva fractiuni de secunda in realitate) + mi-am pierdut din eficacitate, din cauza ca am simtit ca am devenit extraordinar de manios asa la nivel global, fara obiect, chiar fara sa stiu despre ce era vorba, efectiv furios pe toti si pe toate, si din cauza acestei furii, nu am reusit sa intru imediat si/sau optim in actiune sa fac ceva posibil util pt copil.

    RăspundețiȘtergere
  6. mie nu prea mi-a placut Bean...nu stiu de ce...:(
    te popacesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie nu mi-a placut niciodata Benny Hill,nu m-a amuzat decat rare ori asa ca te inteleg...
      te pupacesc si eu :*

      Ștergere
  7. Desigur NU e Mr Bean de vina !! Pe el, am putut sa il elimin din prima, dar uite ca efectiv emotia asta + faptul ca eram fixat cu privirea ingrijorata pe copilul trist (excelent + ff constiincios actor profesionist !) mai mult decat pe Mr Bean, (chiar daca stiam ca e o comedie si "supararea" nu a fost ff intensa absolut de loc, dar eu o recunosc chiar si cand e aproape imperceptibil de mica, deoarece ea nu prea apare ff des in cazul meu pt ca efectiv nu are de ce sa apara), tot mi-a alterat oarecum si posibilitatea optima de a ma distra ff amuzat la acest videoclip !

    Chiar am incercat sa aflu numele actorului copil din acest episod, si este Hugo Mendez, insa se pare ca nu a continuat sa activeze ca actor in filme, pt ca sub numele lui nu am gasit decat 2 aparitii in filme alaturi de Mr Bean cand era copil, insa exista un DJ adult acum destul de renumit in industria muzicala la Londra, (nu e doar DJ, produce si albume muzicale), pe care il cheama Hugo Mendez, si efectiv nu stiu daca poate fi acel copil pt ca m-am uitat ca in poze parca seamana la trasaturi, dar nu am reusit sa gasesc o confirmatie concreta, si e destul de greu sa-ti dai seama.

    Insa, stiati ca in 2001, Rowan Atkinson chiar a trebuit sa fie pilot de urgenta intr-un mic avion particular in care el zbura alaturi de familia lui deasupra Africii, din cauza ca pilotul si-a pierdut constienta cateva minute...chiar daca Mr Bean nu avea experienta de pilot, http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/kenya/1327690/Mr-Bean-flies-plane-after-pilot-faints.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. habar nu aveam de chestia asta...
      un tip cu sange rece se pare,bravo lui!

      Ștergere
  8. Eu am fost de micå un mare fan a lui. Din intamplare l-am våzut in aeroport in Amsterdam, impreunå cu fica lui, care in realitate era tare drågutzå :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. Uneori mi-a plăcut mr. Bean, alteori mi s-a părut că are un umor cam facil cu strâmbăturile alea...
    De asta nici nu a putut să continue, și-a pierdut hazul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. apropo de strambaturi,exact asta e morivul pentru care nu imi place Jim Carrey...

      Ștergere
  10. Ca toti comicii care se bazeaza prea mult pe mimica...devine previzibil.
    Dar are multe momente bune. Pe mine m-a amuzat un film in care a jucat, in care se credea ca e un expert in pictura... :)
    Noapte buna, Pandhora!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am vazut filmul,a avut cateva secvente cu adevarat haioase :)
      somn usor,Elly! :)

      Ștergere