Emil Brumaru - Descrierea amănunţită a poziţiei culinare
Iubito, astăzi facem prăjituri Cu patru straturi. Primul este patul Al doilea cearceaful, preacuratul. Al treilea chiar tu, plină de nuri. Şi-al patrulea eu însumi, vinovatul Că astăzi facem iarăşi prăjituri!
poziția culinară, dacă putem exersa sexual acest tip de împreunare, este ceea ce ține de cei care cu adevărat știu că în dragoste -chiar și aceea ce mulți o declamă ca fiind cea mai adevărată, sexul are rolul primordial: înfruptarea.
no, am zis mai demult ca is mort dupa dulciuri, asa ca nu ma dau rotund acum, aici... pffff! as manca prajitura asta cat m-ar tine puterile... mmm... mai ales ca nu ingrasa... mmmm...
Buna dimineata! Acum, ca vizitele pe aici s-au rarit, iti spun ca de cate ori privesc "prajitura" (nici nu are rost sa numar...) te vad pe tine! Cu topping, evident!
Cineva mai sus întreabă de eventuala adresă a..."cofetăriei".Bună întrebare!Dar prăjitura nu e de cofetărie, e ..."de casă", după ..."reţeta casei", dar nici chiar tradiţional-ţărănească, tip "poale-n-brâu" ci...mai rafinată, cu aluat franţuzesc cu multe "E"-uri (de la "erotism"!):)))
Ei, nu chiar într-ale bucătăriei, doar într-ale patiseriei, acolo unde aluatul trebuie frământat, etc...D'aia a apărut şi întrebarea (discretă): "Oare acel om din ce..."aluat" este? Ca să se ştie de dinainte ..."modul de prelucrare" şi dacă se pretează la..."prăjituri"!:)))
Mare figură nene Brumaru ăsta! I-am mai citit nişte "reţete" de-ale lui, la fel de interesante. Cred că mai înainte de a le scrie trage ceva bun la măsea, ca să se "concentreze" mai bine! :-)
:)
RăspundețiȘtergereOare cum o face tortul?
cred ca mi-ar placea sa aflu :))
ȘtergereVinovat? De ce să fie vinovat?
RăspundețiȘtergereMai bine fie concordat! :)
nevinovatul...dulce vinovat :)
ȘtergereMai degrabă sandvişuri încălzite la cuptorul cu microunde de...pasiune ! :)))
RăspundețiȘtergereasta da perspectiva moderna :))
Ștergerepoziția culinară, dacă putem exersa sexual acest tip de împreunare, este ceea ce ține de cei care cu adevărat știu că în dragoste -chiar și aceea ce mulți o declamă ca fiind cea mai adevărată, sexul are rolul primordial: înfruptarea.
RăspundețiȘtergerein concluzie...fara sau mai ales cu voie suntem niste pofticiosi :)
ȘtergereMaestrul a fost (este?) mare amator de dulciuri...
RăspundețiȘtergerea fost si este :)
Ștergereare si un blog http://www.hobbitul.ro
Bună scumpo!
RăspundețiȘtergereFoarte frumos,mi-a plăcut!
Un sfârșit de săptămână minunat îți doresc!
Cu mult drag te îmbrățișez!
un w-end perfect iti doresc si eu Elena...te imbratisez >:D<
Ștergereno, am zis mai demult ca is mort dupa dulciuri, asa ca nu ma dau rotund acum, aici...
RăspundețiȘtergerepffff!
as manca prajitura asta cat m-ar tine puterile...
mmm...
mai ales ca nu ingrasa...
mmmm...
uite, vezi? acum nu ai mai dat adresa cofetariei!
ufff...cum de mi-a scapat...adresa era foarte importanta...ai dreptate :))
Ștergerete superi daca mai vreau o prajitura?
Ștergereoricate vrei...oferta e nelimitata :)
Ștergereoo, perfect! pot sa aleg topping-ul?
Ștergerete-ar putea opri cineva? :))
ȘtergereBuna dimineata! Acum, ca vizitele pe aici s-au rarit, iti spun ca de cate ori privesc "prajitura" (nici nu are rost sa numar...) te vad pe tine! Cu topping, evident!
Ștergerein acest caz esti un vizionar :)
Ștergerebuna dimineata si tie :)
traiasca vizionarii si viziunile lor... ca merita! evident ca daca nu ar fi "visele dulci si cu topping", nici vizionarii nu ar exista...
Ștergerehaioasa descriere! :)
RăspundețiȘtergerezici tu? :)
ȘtergereCum sa nu-ti placa Brumaru? Cum?
RăspundețiȘtergeredaca stie cineva raspunsul la aceasta intrebare sa-l spuna :)
Ștergereprajitura erotica :)
RăspundețiȘtergerecred ca este titlul perfect :)
ȘtergereCineva mai sus întreabă de eventuala adresă a..."cofetăriei".Bună întrebare!Dar prăjitura nu e de cofetărie, e ..."de casă", după ..."reţeta casei", dar nici chiar tradiţional-ţărănească, tip "poale-n-brâu" ci...mai rafinată, cu aluat franţuzesc cu multe "E"-uri (de la "erotism"!):)))
RăspundețiȘtergereuite ca am descoperit in tine pe neasteptate un cunoscator in ale bucatariei cu "E"-uri :))
ȘtergereEi, nu chiar într-ale bucătăriei, doar într-ale patiseriei, acolo unde aluatul trebuie frământat, etc...D'aia a apărut şi întrebarea (discretă): "Oare acel om din ce..."aluat" este? Ca să se ştie de dinainte ..."modul de prelucrare" şi dacă se pretează la..."prăjituri"!:)))
Ștergerecum spuneam....se pare ca esti un adevarat cunoscator :)
ȘtergereDa, eu sunt cam de pe vremea lu' Sanda Marin, dar ţin pasul cu noile..."aluaturi" şi ingrediente exotice... :)))
RăspundețiȘtergereperfect atunci! :)
ȘtergereBravo îndrăgostiții !
RăspundețiȘtergereFaceți prăjitură,dar cu grijă să n-o arde-ți :lol: !
Interesant parcă și mie mi-a venit pofta de-o prăjitură !
inspiratoare poezie,nu e asa? :)
ȘtergereChiar am pofta de un tiramisu.vii si tu?
RăspundețiȘtergeredelicata prajitura :)
ȘtergereMare figură nene Brumaru ăsta! I-am mai citit nişte "reţete" de-ale lui, la fel de interesante. Cred că mai înainte de a le scrie trage ceva bun la măsea, ca să se "concentreze" mai bine! :-)
RăspundețiȘtergereO seară bună, Pandhora!
drept sa spun nu stiu de unde ii vine inspiratia dar se pare ca ii reuseste :))
Ștergereo noapte buna iti doresc la randul meu :)
Se pare ca, cele cu foi, prajiturile, sunt preferate in locul blatului clasic si banal!)))
RăspundețiȘtergereacum eu ce sa spun...fiecare cu preferintele lui :))
RăspundețiȘtergere